Jag orkar inte vänta längre.

Som vissa kanske vet så har jag skolios ( sned rygg ) och jag skulle operera ryggen nu i höst/vinter. Eftersom att det börjar närma sig och vi inte har hört någe om det så ringde mamma upp dit igår och pratade med dom. Jag fick då reda på att operationen förmodligen inte skulle bli av fören nästa år i Januari/Februari .

Asså, jag blir så jävla less på detta nu. Jag har väntat i snart ett och ett halvt år på den där jävla operationen och jag är trött på att vänta! Jag är trött på att gå dag ut och dag in med denna jävla smärta. Jag är trött på att inte kunna ta mig dit jag vill, för att jag får så helvets on ti ryggen av att gå. Jag är trött på att inte kunna ha på mig dom kläderna jag vill ha och att inte kunna vara med mina kompisar för att jag har ont.

Hela det här skiten har vänt mitt liv upp och ner. Förut var jag alltid ute med kompisar och det ända jag gör nu för tiden är att sitta hemma framför min dator, och allt på grund utav att dom inte kan sätta upp mig på en jävla operations tid!

Det är ju inte bara mitt fysiska som lider utan även mitt psykiska. Att inte veta när jag kommer att få operaras och att ändå veta att dom kan ringa när som helst och säga att det finns en ledig plats och vi måste åka upp veckan där på. Jag har ingen aning om hur fan min framtid ser ut. Jag mår bara sämre och sämre för varje dag som går och inte fan gör dom någe åt det. Funderar starkt på att ringa upp till uppsala själv och fråga hur mycket mera jag ska lida för att jag inte får opereras.

pallar inte mera.


-emmajensen




Lay down you arms give up the fight.

Hello baaabes!

Skolan idag,
helt okej förutsom att jag hade fett ont i magen hela dagen. Kändes typ som magknip högt upp i magen. Ingen aning om varför jag hade det, men det var väldigt jobbigt iallafall!

Just nu sitter jag i mitt rum med Jaqueline som kollar på tv. Tror att det är Gossip Girl hon kollar på. Är inte så insatt i det där haha. Vi sitter väl mest och väntar på att det ska bli mat. Schnitsell och pommes, muuuumms! Sen vet jag inte vad vi ska göra, dra ut eller något.

-emmajensen

Dålig uppdatering ...

... JAG VET!

Men det är väl inte så viktigt, jag är ju ingen storbloggare precis. Skriver mest för att ha något att göra. :D

Vet ni vad jag har gjort idag då? Jooooooo, jag har varit i Marieberg och shoooppat! Det var skönt som fan måste jag säga. Jag hittade nästan allt som jag vill ha och jag är super nöjd för jag brukar aldrig hitta något som jag vill ha. Och som ni vet så mpr man bara hur bra som helst när man har handlat lite kläder. Så nu kan jag leva i några veckor till.

Har inga bilder på kläderna just nu. Har ni tur så kanske det kommer upp lite senare någon annna dag. Men jag kan ju säga vad jag har köpt :

* Två bas linnen ( ett blått & ett vitt ) från Gina tricot.

*
En långärmad svart vit randig tröja från Gina tricot.

*
Ett par svarta leggins som ser ut som byxor från Gina Tricot

*
Ett par jeans från JC

*
En tjocktröja med dragkjedja från Bik Bok.

*
En BH från Cubus.

*
Ett par trosor från Lindex.

... tror det var allt?
Nu ska jag sova! skola imorgon  -.-

-emmajensen

Friluftsdag - jag stannar hemma!

Hej soetnosar!

Vi har friluftsdag i skolan idag, och jag skulle tydligen ha hemkunskap ( vad nu det har med friluftsdag att göra ) och jag har inte så stor lust att stå i ett utav dom där tre meter stora köken med 5 personer för att laga något som jag redan kan laga ( man är ju en naturbegåvning när det gäller mat ) . Så jag stannade hemma idag!

Vad hade ni för er igår då? Själv var jag i skolan på dagen och lite senare kom **** hem till mig ;) . Ni är allt nyfikna va? I love hemligheter. Fast jag missade idol pga det.. så det måste jag kolla på lördag, om jag kommer ihåg det!

Tänkte lägga upp lite utav mina favorit låtar just nu. Inte dom nyaste, men helt klart dom bästa ( enligt mig )





Mika - My Interpretion





Piain White T's - 1,2,3,4



All American Rejects - gives you hell.



-emmajensen

Rubriker är jobbiga !

Skolan idag. Jag fick tillbaka mitt NO-prov, fick G+ .. kunde ha gått bättre tycker jag men det var väl bättre än ingenting i guess. Kom på igår att jag ju ska göra om So-provet på onsdag ... jag har inte pluggat! Fy Emma. Får bli att göra det imorgon. Tänkte göra det idag med jag kände att jag inte orkar det ! Vi har fått skofotona också, fast vi har bara fått sett i skolkatalogen. Blev faktiskt nöjd för en gång skull. Ser inte ut som ett missfoster iallafall :D

Efter skolan så drog och med Jaqueline hem till henne. Åt mat där och efter det så fixade vi våra naglar lite. En sak som jag är förvånad över är att jag målade hennes tånaglar! Med tanke på hur stor min fotfobi har varit så är det ett jävla bra framsteg. Fixade mina naglar också ( fingernaglarna dock ) med fina pärlor och små hjärtan ! Och mitt upp i alltihoppa så tappar Jaqueline nagellacket som hon håller i och får panik och skriker " VART TOG DET VÄGEN?! " Och trött och uttråkad som jag var så la jag självklart av ett asgarv och tårarna bara sprutade på mig !


Puss och hej leverpastej!

-emmajensen

Jag har en hemlighet :D

Och så var det söndag igen och helgen är snart slut. *suck* Den har gått way to fast tycker jag. Fast det har varit en bra helg!

Tog ju som sagt va hem en kompis igår eftersom att mamma va borta. vem kan det ha varit? ;) . Vi kollade iallafall på film och myste. H*n drog hem vid ett och mamma och min morbor kom hem vid halv tre tror jag. Sov då, men vaknade till lite när dom kom.

Vad händer idag då? Ska nog bara ta det lugnt och ta en lång skön usch. Skola imorgon ju. Fy och fä för dä. Hihi, lite rim där ^-^

menmen, ha det bra cuties.

-emmajensen

Jag är 15!

Gårdagen var trevlig. Fick dock inte så mycket mera än pengar, men jag ska inte klaga, vissa får ingenting alls :) . Fick för mig att köpa slingfärg och slinga håret också. Så min syster hjälpte mig att ta ut slingor ur den fula mössan som man ska ha på sig. Resultatet? Vet inte riktigt om man kan kalla det slingor. Tror att vi tog lite för många, ser mest ut som om at jag har färgat det bara. Men ljusare blev det allt.

Senare så ska mamma och min morbor
ut och partaja så jag blir själv hemma. Tar hit en kompis så att jag slipper känna mig övergiven, haha. Vi ska väl kolla på film och så.

Tråkigt inlägg.

-emmajensen

Grattis på mig.

Vad äre för en dag? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är Emmas födelsedag. Hurra hurra hurraaaaaaaaa.



Blev väckt av mamma med frukost på sängen med fina blommor och ett kuvert. I kuvertet låg det 500:- . Sen fick jag också Body Milk. TACK SÅ MYCKET! :) . Efter skolan blir det av att hämta Englah idag igen och sen kommer väll alla och ska äta tårta ( och gratta mig såklart ;)

Nu ska jag fixa lite till sen bär det av till skolan!
Ha en trevlig dag!

-Emmajensen

Och så gick det.

Var ju som sagt och tvättade förut. Hur det gick?`Joda, förvånadsvärt bra. Men mamma va ju med som sagt va. Men när jag skulle gå och vika tvätten så var jag själv. Då såg jag vilken skilnad det är på min klädhög och mammas klädhög. Det var lite kul.


( Dålig mobilkamera-bild )


Efter att jag var klart med tvätten och så gick jag till dagiset och hämtade Englah. Som tur car så följde hon med frivilligt denna gång. Det brukar inte alltid vara så ;) . Vi åt för ett tag sen och just nu sitter hon på golvet och leker med mina gamla dockor och dock kläder, jätte gulligt ^^ . Vi har också lekt lite med camen .


Är vi inte snygga så säg?

Än har jag inte lyckats städa i mitt rum men det beror ju på att Englah är här. Får väl ta och göra det när hon har gått hem.

-emmajensen

Imorgon är det min dag.

Sitter hemma idag på grund utav att jag inte sov ett piss inatt - väldigt irriterande för jag missar bilden idag, som jag gärna hade gått på. Så istället sitter jag hemma trött som fuck och väntar på att dagen sak bli Fredag, för vi vet väl vad fredag betyder? HELG och ett plus är ju att jag fyller år också :D .

Mamma skulle iväg och tvätta så jag tänkte att vafan, jag har ändå inget bättre för mig så jag följer väll med. Jag menar, någon gång måste jag ju ändå lära mig att tvätta, inte många år kvar tills jag drar ut ur lyan. Och mamma har tjatat på mig så mycket så .. jag tog saken i egna händer och följde med. Det gick ganska bra, mamma sa åt mig vart det skulle ligga och så fick jag hälla i tvättmedel och sätta på tvättmaskinerna och bla bla bla.

Måste nog ta och plocka upp i mitt rum sen så att det ser någelunda rent ut när det kommer massa folk imorgon, dom ska väl inte behöva se alla mina kläder slängda på golvet. Sen ska jag ta en lååång dusch.



-emmajensen

Jag kan inte hålla mig tillbaka.

Det går bara inte för sig att inte ha blogg! Ångrar så hårt att jag tog bort min andra där jag hade en design som min bror hade fixat, så nu får jag ha ett vanligt tråkigt bas tema. Men skit samma, det är ju det man skriver som är intressant. Design kommer säkert med tiden.

Jag gjorde NO prov idag i skolan, ( eller om prov lättare sagt ) . Det gick bättre än vad det gjorde förra gången kan jag säga iallafall. Hoppas bara på att min lärare tycker samma sak.. Annars blir det väl ett omprov till ..

Jag måste få säga att jag längtar så gryyymt mycket till min födelsedag på Fredag. Fråga inte varför, för jag kommer väl inte få så mycket av det jag vill ha. Moppe kommer jag ju inte få, och systemkamera kan jag ju känna mig ganska blåst på. Det blir väl pengar och några kläder. Skulle bli glad om jag får hål i näsan också.

Nu ska jag kolla klart på Greys Anatomy och snart är det Idol!


-emmajensen


RSS 2.0