2 timmars promenad

HEJ!



Skolan idag var okej, och väldigt chill. Vi hade typ ingen lärare på varken matten eller svenskan som kunde hjälpa oss. Och så hade vi branövning så halva svenskan gicvk bort på det.

Efter skolan gick jag hem och lagade lite mat. Blev spagetti och köttfärsås. Mästerkocken har ni här!
Halv 3 så gick jag ner till sjukgymnasten och körde där ett tag. Efter det så var jag hemma ett tag och tog det lungt bara.

Och för 40 min sen kom jag hem efter en promenad med Kim och Kevin. Det var trevligt, blev mycket prat och det kan behövas iband.

Jag har precis duschat och nu ska jag klä på mig och äta någe, är jätte hungrig.

Puss sötnisar :D





...

arg
ledsen
besviken

kan jag inte få göra någe som jag tycker är kul
inte ens umgås med mina vänner
nä, jag är väl inte värd det ...

JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS

jag vet att jag döljer en sanning
att väntan inte leder nån stans
jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

samma låt hela tiden.

Cha chaaaaaaaaaaaaa!!!
Haha, nej jag skojade ;)


Jag har inte hunnit skriva någe fören nu. Efter skolan så satte jag mig och pluggade på en gång. Efter det så var pappa och jag nere vid banken och när jag kom hem så drog jag till Fanny. Vi har varit i stallet och myst. Och när jag kom hem däritfrån så åkte pappa och jag och handlade.

Och NU ska jag berätta, vad jag tycker är en rolig sak. Jag har inte tänkt på det förut men kom på det nu när jag skulle välja rubrik. Jag burkar alltid skriva en rad ur en låt som jag lyssnar på just då. Och alla 4 gånger så har det varit " Hej, sould sister " som har spelats... lite kul : )

Nej nu ska jag fortsätta plugga och lyssna på musik ( om min spotify vill sluta fucka sig hela tiden vill säga )


Godnatt sen :)





the way you move ain't fair, you know!

Ahtja



Jag kom hem för ett tag sen. Har varit ute lite och gått med fanny och hennes vovvsing. Vi har varit på Factory och på Scorett. Jag har ju aldrig kunnat gått i högklackat. Men jag skulle visa Fanny hur roligt det ser ut hur jag går i det, så jag prövade på ett par och gick. Jag blev helt paff!! Jag kunde faktiskt gå i dom! Så jag prövade ett par högre och kunde gå i dom också. Den där operationen måste ha varit ett mirakel haha !

Sen när vi hade varit där ett tag så gick vi hem till henne och lagade mat. Det blev makaroner och köttfärssås. Sjukt god mat den kvinnan gör asså!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig och sova så att jag orkar upp till skolan imorgon!

puss soethearts.




its a hot spring day.

Hai.


Kom hem från skolan för typ en halvtimme sen. Jag har haft NO, som jag inte fattar ett skit utav, och vi ska ha prov på det på torsdag. Good luck.
Sen har jag haft Syslöjd. Det gick mycket bättre. Har satt ihop min klänning nu och sytt dit dragkedjan. Det är riktigt kul när det går bra faktiskt! :)

På tal om bra så är det fruktansvärt varmt ute måste jag säga. Eller kanske inte fruktansvärt, men med gemförelse mot vad det har varit andra dagar så är det jätte varmt! Tror att det var 17 grader, och ändå så var det inte så mycket sol ute. Man kan ju bara hoppas att det är sommaren som börjar komma nu, för det skulle jag verkligen behöva.

Later homies










Morniiiing

Godmorgon boys and girls


Så var det måndag igen ... gud vad trevligt.
Vaknade för en stund sen. Jag har ätit frukost och klätt på mig. Så nu ska jag dejta spegeln ett tag.

Efter skolan vet jag inte riktgit vad jag ska göra. Kanske ta en promenad om vädret håller i sig.

Smell u later bitches.






Jag vill bara säga ...

... att jag saknar Malmö, Martin, Anneli och Vea!









hey, come take a walk with me.

Inga täta uppdateringar
som ni kanske märker.



Men jag har ändå inte gjort ett skit senaste dagarna så det är inget att skriva om :)
Sitter och har ganska tråkigt ju nu. Skulle kunna gå ut och gå, men jag vet inte ... vädret ser så grått och kallt ut så det lockar inte så mycket att gå ut. Det var faktiskt sol imorse, och jag tänkte att jag kunde ta en kvällsprmenad om det höll i sig. Men nä, så blev det alltså inte ..

För några dagar sen fick jag ett brev från uppsala. Så vi ska dit den 10 maj för återkoll. Jag ber att allt ska ha gått vägen och att allt ser bra ut och etc. Det känns bra iallafall, förutom när jag sitter för länge. Då får jag ont i skuldrorna.

Skola imorgon ... Inte speciellt taggad. Längtar till sommarlovet så sjukt mycket.

kisses and hugs






btw ...

... det har blivit någe fel på min header, jag ska fixa det såfort jag orkar !

Back on track (?)

Hej!!!!!!!!!!!!


Det har varit lite mycket och ganska jobbigt senaste tiden. Dels med att komma igång efter operationen med skolan och rörelsen i kroppen, och dels på grund utav andra saker också.

Men jag mår iallafall mycket bättre nu och ryggen känns grymt mycket bättre. Nu börjar det faktiskt kännas värt att ha gjort operationen, men i början så ångrade jag det skarpt!

Jag har börjat gå i skolan 25% så jag går ungefär 2-3 timmar om dagen. Det går bra men vissa dagar när jag går hem är det väldigt jobbigt sista biten. Då blir det att lägga sig och vila en stund.

Annars så flyter väl allt på bra skulle jag väl påstå.
Om allt tyr sig rätt så ska jag och Jaqueline åka till Stan idag och shoppa lite. Jag ska b.la köpa ett par vita converse till balen! Kommer att bli grymt snyggt att ha kort ballong klännig och converse! Ska köpa lite andra saker också som är aktuella nu när våran änligen har kommit fram!



Bild på ärret från operationen. 37 cm långt ...







RSS 2.0