Pasta och skinksås

Nu ska jag laga mat




Ska jag klippa mig kort hårig igen?



" Hur många tuttar ska jag ta? "


( Jag snodde bilden från emil och johan, hope you dont mind : )


Ah men asså, bästa kvällen ever igår jag svär. Tack vare Emil, Johan och linda så fick jag en awesome midsommar. Skulle kunna sitta och citera hela kvällen men det tänker jag låta bli :) ♥


New in








Jag vet att jag sa att jag skulle slänga upp bilder på skorna när jag kommit hem igår. Men när jag kommit hem så skulle jag dra iväg till en kompis så det blev inte så bara. Och igårkväll när jag kom hem därifrån så vart det för mörkt för att korten skulle bli någelunda bra ;) Men här har ni dom iallafall.




I wish that you could be the one I die with


Alexandra Burke Feat. Flo Rida - bad boy

Hoppas att ni har sovit gott :)

Jag sitter och vaknar till den här låten just nu.
Ska fixa mig och klä på mig sen om någon timme ska jag åka och möta mamma. Vi ska handla tills imorgon och sen ska vi in på scorett och köpa mig ett par skooor som jag har längtat efter! Kort på dom kommer självklart. Ska lägga upp ett på ett par andra som jag köpte nyligen också.

Kram så länge


ROBERT PATTINSON





Jag skulle kunna sitta och kolla på videos på honom hela dagen, och det är fan vad jag har gjort också. Längtar så äckligt mycket till premiären utav Eclipse!



Godmorgon världen.

 

Solen skiner och det är en underbar början på en ny dag. Idag ska jag cykla lite hade jag tänkt, måste få upp min kondition som är ännu värre nu än vad den var innan operationen haha ;)

Vad ska ni göra på midsommar föresten? Jag ska iallafall till min mamma på dagen och äta mat där, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på på kvällen men det finns ju några alternativ.

Jag måste köpa en ny kamera så att ni kan få lite nya bilder på mig / allt som jag gör. Den kameran som jag har nu är helt kaputt!


Den här kanske? Det är en Sany Xacti, kostar ungefär 800 kr  ... mammaaaaa * blink blink *




Online bingo

Jag uppdaterar dåligt, men jag har faktiskt sommarlov

utlovad bal bild,
bättre sent än aldrig.

 


Jag tänker alltid på dig när sommaren slår ut

Det är tuffa tider för endel,
för en drömmare.

 


Imorgon ska jag på bal.



14.45 hos frisören
ca 17:30 ut till kesätter
Gå från bilen, mot trappan , alla tar kort, alla pratar, alla kollar på MIG. Om jag är nervös? hah! skulle tro det.

Glad är jag iallafall att jag inte ska gå i klack skor, då hade jag nog haft lite smått panik och typ snubblat hela tiden bara FÖR att jag tänkte på det. ;)

Nu ska jag sova, och drömma om allt som kan gå fel.

Godnatt :)


Livet suger , sedan dör man.

Ha! den som hade sådan tur, ändå.


Jag har fått det här med vamyrer och varulvar på hjärnan. Jag har läst ut Ljudet av ditt hjärta och nu har jag läst mera än halva utav Så länge vi båda andas

Det ända jag har gjort idag är att läsa, läsa läsa läsa. och sen, när jag tar en paus, så vad jag än gör så tänker jag på boken, och tror nästan själv att jag tillhör den världen. Det är kul när man kommer på sig själv med sånt.

Hur som helst, jag längar tills den 31:a Juni när Eclipse kommer på bio!


Vad ser jag ut som?
Trollkaren från Oz?
Behöver du en hjärna? Ett hjärta?
Varsågod, ta för dig. Ta allt jag har
.


lägg av emma.



Super update



Ja, jag har varit dålig på att uppdatera. Men jag har varit sjukt sliten efter musikalen, tror inte att jag har sovit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde söndag och måndag och tidsdag. Ni får iallfall en snabb update på vad jag har gjort dom senaste dagarna.


Måndags : Sov

Tisdags : Sov

Onsdags : Gick till skolan, höll på att somna hela tiden. På kvällen var det musikal träff i viala med grymma människor. Hade riktigt kul måste jag medge. Flera sånna kvällar !!

Torsdags : Skola, sen cyklade jag och jaqueline runt vingåker och hade skojjs.

Fredag : Skolan, där vi diskuterade om vad vi ska äta på torsdag då vi ska hem till Josefin H och grilla och bada tillsammans med klassen. Vi planerade också hur våran avslutnigs vagn ( som är en lastbil ) ska se ut.  Efter skolan åkte jag upp till min syster och solade, badade och åt pizza :)

Bilder får ni tyvärr klara er utan just nu. ;)




RSS 2.0