Operation

Emma åkte ner till operationen kl 07.00 den 26 och 07.50 sov hon gott. Lite nervöst under dagen för mig (mamma).
Operationen var klar nån gång mellan 19.30 och 20.00 och den hade gått bra.
Jag och hennes pappa fick träffa henne vid 21-tiden och då var hon vaken. I nulägen så ligger hon på IVA men hoppas få komma upp på avdelningen senare idag.

Sjukhus sux

Nu har vi varit här sen typ nio, jag är redan trött på skiten och vill hem!
Sönder stucken är jag redan och min hand är svullen och gör ont.
Mera kommer upp såfort som möjligt efter operationen.






Nu är jag i uppsala

Yepp, nu är vi framme. Kan vi åka hem nu?

Update u later

I MORGON ÅKER JAG!

Dålig update pga för mycket tankar


Men ja, imorgon åker jag som sagt till Uppsala och läggs in på Akademiska Sjukhuset. Vi åker runt halv 6 på morgonen så jag får nog ta och gå och lägga mig ganska så tidigt ikväll kan jag tro.

Till er som vill höra utav er till mig medans jag ligger där, så kommer det att komma telefon nummer som ni kan ringa f.o.m fredag/lördag. Beror helt på hur jag mår och så.

Mamma kommer att sköta skrivandet medans jag fortfarnade ligger ner drogad och inte kan göra det själv. Bilder och sånt kommer att komma upp. Så jag får varna känsliga människor för att det kan bli lite äckliga bilder.

Skriver förmodligen när jag har kommit upp dit.



Bilder på Vea







Asså känslan utav att hålla henne går inte att beskriva. Man får sånt lugn i hela kroppen.
Lilla snuttan, jag vill tillbaka :o




Avatar

Malmö ROCKS!
Natten på hotellet var väl inte den bästa som jag någonsin har varit med om. Men jag brukar ha svårt att sova borta så det förvånar mig inte alls.
När pappa och jag hade vaknat i morse så fixade vi oss lite och drog till Martin och käkade furkost där. Efter blev det lite myspys med Vea i några timmar och efter det så drog vi till Royal och kollade på Avatar i 3D, det var en skit häftig upplevelse och själva filmen var as bra. Men ska man kolla på den så ska den nog kollas bäst på bio.
Nu har vi precis ätit och jag ska straxt ner och träffa Sebastian.
Slänger upp lite bilder på mig och Vea.
Här bär jag henne i en sjal, jätte praktiskt.
Lite efter att vi kom ner igår, första gången jag höll i henne.

@ Malmö

Ah tja fan.
Nu har jag åkt ca 60 mil idag, det är fan inte roligt att åka bil så långt! Känns fortfarande som om att jag sitter i bilen och åker... Men nu är jag iallafall i Malmö hos Martin och Annelie. Lilla Vea är hur gullig som helst, tror aldrig att jag har sett någe så sött!
Vi ska väl snart dra vidare till hotellet där vi ska sova. Imorgon ska jag och Martin kolla på Avatar i 3D bio! Och efter det lite senare på kvällen så ska jag nog träffa Sebasitan, ska bli sjukt kul! :D


/emmmajensen

Magnetröntgen

Nu sitter jag på mälarsjukhuset i eskilstuna och fikar lite med pappa. Klockan är ungefär nio och vi ska vara där halv tio, jag är nervös! När vi är klara så drar vi tillbaka till hem en snabbis och sen far vi till malmö!! :D . Helgen kan bli ganska blogg lös, just so you know puss och kram och nyp i stjärten!

jag orkar inte skriva något idag!




Du försöker ställa mig mot väggen
men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat
och det blir
det blir vad jag gör det till

Jag vill ha ...





MASSVIS MED KLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄDER!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nu ska jag borsta tändisarna sen ska jag soooooooova
Godnatt sweethearts!




Tankar om operationen.

Så många nätter som jag har legat och tänkt på det. Så många gånger jag har velat skrikigt utav smärtan i ryggen men låtit bli för att jag övertalar mig själv att jag kan stå ut! Så många gånger jag har varit tvungen att säga nej till att träffa en vän för att jag inte kan ta mig dit. Så många gånger som jag kännt skamm när jag gått i koridoren i skolan och kännt mig uttittad ...

Så länge som jag har väntat på detta ... och nu är det här! Jag kan inte beskriva känslan. Jag vill gråta och skratta på samma gång. Gråta för att jag är rädd, men också lättad. Och skratta för att jag är så glad för att det äntligen ska bli av och jag ska slippa skiten.

Så många tankar som snurrar runt i huvudet på mig. Det är så många så att jag inte vågar börja skriva ner dom för då kommer jag bli sittandes här hela natten och morgondagen. Men en fråga som jag har haft sen första början är : Varför just jag? Som om att jag inte hade nog med problem?
Allt har blivit så fruktansvärt stort på grund utav all väntan och frustration över att det har gått så sakta. Men min dag är snart här .. om 13 dagar ligger jag på Akademiska i uppsala, ner drogad och .. rak i ryggen. Känslan utav att skriva det får mig att rysa för att jag vill ha det gjort NU!!

13 dagar kvar .. 13 dagar.

FUCKING AMAZING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



13 JANUARI 2009

13 dagar kvar ...




Varför är det vara så förbaskat skönt att trycka på den fina snooze-knappen när väckarklockan ringer? Jag sätter till och med alarmet på 05.10 för att det är så skööönt att somna om även fast jag inte går upp fören halv sju. Det var rejät motigt att gå upp kan jag säga. Men skolan gick brabra även fast jag inte fick så mke gjort som jag skulle ha velat. Därför bir det plugg ikväll! :(

På fredag åker jag som sagt till Malmö och ska sova på hotell! Men fick reda på utav mamma när jag kom hem att jag ska till eskilstuna först på magnet röntgen för ryggen! Jag har gjort det en gång förut och det var en utav dom värsta sakerna jag har varit med om! Så jag är inte super duper happy på att göra det igen ...

fuck you ryggen, i hate you.






" They've got catfish on the table "

Måndag, ny vecka - nya möjligheter.

Och jag överlevde första dagen i skolan! Och en hel del är tack vare alla skratt! Jag kan lova att jag har träningsverk i magen imorgon!
En sak som var väldigt roligt idag var när vi lyssnade på låten " walking in memphis " Och Jaqueline helt plötsligt utbrister " KATTFISK PÅ BORDET? VEM FAN HAR DET !?!? " Då menade hon när dom sjunger " They've got catfish on the table ". Och när man tänker efter så låter det ganska kul, om man har sån humor som vi har! Garvade gjorde vi iallafall.

Just nu sitter Jaqueline och läser tidningar och vi ska strax gör lite mat. Det blir köttbullar och pommes, mumma! Får se hur de går, resultat kommer senare!
Och i helgen åker jag kanske till Malmö och hälsar på min bror Martin och hans nyfödda dotter Vea! Ska bli skit roligt. De var två år sen jag träffade honom sist, så det ska bli kul att se honom igen.








Ett nytt försök.

Efter många om och men och funderingar samt övertalande med mig själv så ska jag försöka ge mig på denna helvetes världen igen.

Det har ju inte funkat så vidare bra att uppdatera mera än två månader men eftersom att jag ändå inte gör något vettigt om dagarna så kan jag väl lika gärna sitta och skriva istället? Fast a, nu får jag ju någe att göra eftersom att skolan börjar imorgon! Det ska bli så SKÖNT att börja igen så det är inte sant ! .... .. INTE ALLS! Längtar inte ens puttelite, jag vill ha mera lov, hela mitt liv tack!

Men ja, något jag kommer skriva om mycket framöver är operationen, den ska äntligen bli av! Måndagen den  25:e Januari åker Jag, Mamma och Pappa till Akademiska sjukhuset i Uppsala. Och dagen efter (tisdag) så opereras jag. Det ska bli förjävla skönt att slippa alla bekymmer!

Hakuna Matata!


vacker utan spackel eller hur va de du sa?








RSS 2.0